Ruben Aardewerk Taxaties biedt op het gebied van Kunst- en Antiekbemiddeling de volgende diensten aan:

• Aankoopbemiddeling
• Verkoopbemiddeling
• Restauratieadvies
• Conditierapport en/of Authenticiteitsverklaring
• Zoekopdracht

Ruben Aardewerk kan u met raad en daad terzijde staan bij het aan- en verkopen van objecten, bij vragen op het gebied van authenticiteit en waarde en bij het opbouwen of verfijnen van uw collectie. Hij adviseert en bemiddelt bij aankoop, verkoop of schenking van kunst en antiek, in opdracht van particulieren, handelaren, kunstenaars en musea. Door zijn internationale ervaring als antiquair en taxateur is hij zeer goed op de hoogte van de internationale kunstmarkt. Ruben is tevens lid van de KVHOK en CINOA.

Aankoopbemiddeling

Ruben Aardewerk kan namens u de onderhandelingen voeren over de aankoopprijs, natuurlijk rekening houdend met discretie en uw anonimiteit waarborgend. Mede vanwege zijn ervaring als kunst en antiekhandelaar, die begrijpt wat het betekent om met eigen geld een collectie op te bouwen, kan hij u zeer deskundig met raad en daad bij staan.
Indien gewenst kan hij ook de verdere afwikkeling voor u verzorgen, zoals het zorgdragen voor professionele restauratie en transport door specialisten, de financile afwikkeling en de uiteindelijke aflevering. ?Natuurlijk kan ook de taxatie voor de verzekering voor u verzorgd worden.

zilveren miniatuur beker voor poppenhuis 17e eeuw
zilveren zegel periode Lodewijk de 14de

Verkoopbemiddeling

Indien u een kunstvoorwerp wenst te verkopen, kan Ruben Aardewerk u van dienst zijn met de beoordeling van diverse opties aangaande hoe, wanneer en waar het kunstvoorwerp voor de meest rele prijs te verkopen is. Door zijn contacten binnen de internationale kunstmarkt en de beschikbaarheid van een bestand van particuliere verzamelaars kan een optimale verkoopopbrengst gerealiseerd worden. Er zijn verschillende verkoopmethoden afhankelijk van het te verkopen kunstvoorwerp.?Uiteraard wordt volledige discretie gegarandeerd.

Restauratie- en conditieadviezen met authenticiteitsverklaring

Indien gewenst kan Ruben Aardewerk u helpen bij het vinden van de juiste, gespecialiseerde restaurateur voor uw kunstvoorwerpen, met een kosteninschatting op voorhand. Door de opgebouwde kennis en ervaring en gebruikmakend van een netwerk van specialisten, kan een gedegen opinie worden gegeven met betrekking tot de authenticiteit van uw kunstvoorwerp. Dit kan eventueel in een rapport voor u gedocumenteerd worden.

Zoekopdracht

Bent u specifiek op zoek naar een bepaald kunstvoorwerp, dan kunt u Ruben Aardewerk Antiques een zoekopdracht geven of even kijken op aardewerkantiques.com